Alte proiecte europene

PROIECTUL EUROPEAN GIRLS GO CIRCULAR 2023-2024
     Implicarea clasei a X-a B în edița a patra a proiectului european Girls Go Circular s-a finalizat, iar conținuturile educaționale în rândul elevilor au contribui la dobândirea, de către aceștia, a competențelor digitale, antreprenoriale și a cunoștințelor privind economia circulară.
24 septembrie 2022 – WORK –  MANAGEMENT
    Întâlnire de lucru pentru distribuirea sarcinilor pentru crearea unui website, a unei pagini de facebook, votare logo proiect.
    A fost creat un grup WhatsApp pentru o comunicare mai bună și mai rapidă, a avut loc o a doua întâlnire online și distribuirea sarcinilor. Mecanismul de comunicare, în limba engleză, se desfășoară prin intermediul diferitelor platforme/rețele sociale, cum ar fi e-mail, WhatsApp, site-uri școlare, Facebook și întâlniri online Zoom.
    Pentru a spori comunicarea și, mai ales, pentru a îmbunătăți schimbul și diseminarea activităților dezvoltate pe parcursul tuturor fazelor proiectului, se va acorda prioritate platformei eTwinning și pentru a face schimb de documente cheie în TwinSpace.
Activitate 1 – Întâlnire online Kik-off în Bulgaria (coordonator principal) 
Activitate 2 – Aplicarea unui sondaj partenerilor profesori din cele șase țări; Stabilirea efectuării unei cercetări privind politica de apă a țărilor, pregătirea unei prezentări realizate de către fiecare țară.
Activitatea 3 – Completarea chestionarului și votare logo proiect.

DESCĂRCAȚI AICI: Questionnaire-save water_ Camelia Isabela Marcu

 
17-19-20 octombrie 2022 – Stabilirea sarcinilor ce revin fiecarei țări partenere

Seminar 19.10.2022

21 – 23 noiembrie 2022 – Prezentări PPT în domeniul politicilor fiecărei țări pentru protecția apelor